تنظیم کردن فشار شیرالات
تنظیم کردن فشار شیرآلات را در این مقاله برای شما آماده کرده ایم با لوکس شیر همراه باشید.سیستم فشار آب در خانه یکی دیگر از مهمترین عوامل تصمیم گیری در خرید شیرآلات است. در مراحل پس از تولید، شیرالات مونتاژ می شوند و نیاز به آزمایش فشار دارند. تولید کننده معتبر همیشه این نوع آزمایشها را انجام می دهد، در حالی که سایر تولید کنندگان ارزان تمام این مراحل را از بین می برند و فقط در حال تهیه شیرالات ارزان قیمت به مصرف کنندگان هستند.
قبل از خرید شیرالات از میزان فشار شیر اطمینان حاصل کنید . شیرهای کم فشار آب بین ۰٫۲ تا ۰٫۵ بار (bar) عمل می کنند، در حالی که شیرالات با فشار بالا بین ۰٫۵ و بالاتر عمل می کند. اگر فشار خیلی کم باشد زمان زیادی طول می کشد تا آب از آبریر خارج شود و اگر فشار خیلی زیاد باشد، شما کم کم باید نگران از دست رفتن پول و تحمل هزینه مصرف آب بیشتر خود شوید. البته افت فشار ممکن است تنها محدود به زمان خرید شیر نباشد و پس از مدتی ظاهر شود و یا حتی به عوامل دیگری مرتبط باشد.
برای مثال در خانه هایی که از مخازن آب استفاده می شود، ارتفاع مخزن میزان جریان آب از خروجی را تعیین می کند. در نتیجه فشار آب نیز به فاصله شیرالات تا مخزن آب بستگی دارد . در دیگهای ترکیبی فشار نیز، بویلر بلافاصله آب را از طریق مخزن سربار گرم می کند و از طریق شیرالات تامین می کند. در برخی فضاهای داخلی دیگر هم، آب سرد در دیگهای بخار و یا واحدهای گرمایش بوسیله میله های آب گرم، کم کم گرم می شود و سپس به شیر آب داغ انتقال میابد.
خوشبختانه ترفندهای کوچکی برای تنظیم کردن فشار شیرالات بدون هیج گونه سابقه ای در زمینه لوله کشی وجود دارد که در ادامه با آنها آشنا می شویم…
۱- تشخیص مشکل فشار آب
آیا فشار مخلوط بیش از حد بالا و یا کم است؟ اگر فشار بیش از حد کم باشد، ممکن است هوادهنده شیر شما مسدود شده باشد. یک هوا دهنده (آبفشان) ابزاری است که در انتهای سوپاپ شیر قرار می گیرد و جریان آب را با مخلوط کردن در هوا با آب، محدود می کند.
۲- تنظیم کردن شیر پیسوال
همه سینک های روشویی در زیر خود دارای دو شیر برای کنترل میزان آب ورودی هستند. دقت کنید که این شیرها باز باشند تا فشار شما به مشکل بر نخورد. با این حال از این شیرها برای تنظیم فشار استفاده نکنید.این شیرها به این دلیل طراحی شده اند تا جریان ورودی را در صورت خرابی لوله کنترل کنند. بنابراین یا باید در حالت باز و یا در حالت بسته باشند.
۳- باز کردن هوا دهنده
اگر فشار بیش از حد کم باشد، هوادهنده ممکن است مسدود باشد. جدا کردن آن ساده است، اما همیشه آسان نیست.
سعی کنید آن را با یک جفت انبردست باز کنید. هوا دهنده را تحت انجماد و یا پیچ و تاب قرار دهید. بهتر است که ابتدا یک پارچه را در اطراف انبردست قرار دهید تا هنگام کار، روی فلز خراش ایجاد نکند. پس از باز کردن آن، خواهید دید که هوا دهنده از تعداد بسیار زیادی سوراخ کوچک تشکیل شده است که آب از بین آن ها عبور می کند و این سوراخها با گذر زمان با پوسته های معدنی و رسوب مسدود می شوند.
۴- هوا دهنده را در سرکه قرار دهید
اجازه دهید که برای چند ساعت، هوا دهنده در محلول سرکه باشد. این امر باعث می شود هر گونه خوردگی و یا رسوب، که ممکن است موجب ایجاد مشکل در اتصال هوادهنده به لوله شود حذف گردد. اگر شما نمی توانید هوا دهنده را با انبردست باز کنید، سعی کنید آن را در تماس با سرکه بگذارید. به اینصورت که سرکه را در یک کیسه بریزید و به کمک کش های لاستیکی، کیسه را به شیر متصل کنید تا هوا دهنده را در برگیرد.
۵- هوا دهنده را به شیر دوباره متصل کنید
پس از خیساندن در سرکه، هوادهنده را بردارید و دوباره آن را به جای خود ببندید.
۶- چک کردن میزان آب خروجی
فشار آب خود را آزمایش کنید. باید آب روان روان باشد. بر روی تمامی هوادهنده ها علامت خروجی بر اساس لیتر یا گالن نوشته شده است در ایالات متحده این مقدار ۲٫۲ گالن در دقیقه (۸٫۳ لیتر در دقیقه) که نشان دهنده کارایی درست محصول است اگر فشار آب کمتری را می خواهید به عدد درح شده به هنگام خرید بر روی بدنه هوا دهنده در فروشگاه توجه کنید. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید.
در شبکه های اجتماعی ما را دنبال نمایید